Disclaimer

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website van www.mijnduurzamewoning.nl van toepassing, onderdeel van de Auto-VS B.V. Bij het gebruik van de ww.mijnduurzamewoning.nl website accepteer je deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Mijnduurzamewoning.nl doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site (inclusief informatie van derden, alle productinformatie die er te vinden is, de beoordelingen en uitkomsten van vergelijkingen en aanvragen) geen fouten bevat. Helaas kunnen wij, en onze partners, dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico. We kunnen niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. De informatie op de website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en bezoekers van de website kunnen geen rechten ontlenen aan de informatie die word aangeboden. De informatie op www.mijnduurzamewoning.nl website kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Kom jij ergens een fout tegen? Dan zouden we het fijn vinden als je ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur je e-mail naar info@mijnduurzamewoning.nl.
Rechten

Mijnduurzamewoning.nl, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de site staat. Daaronder vallen; teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site. De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Mijnduurzamewoning.nl. In geen enkel geval zal Mijnduurzamewoning.nl, de aandeelhouders Auto-VS B.V., of de leidinggevenden, directeurs, werknemers, aansprakelijk zijn voor schade na gebruik van de producten aangeboden of doorgelinkt op deze website, of na het lezen van informatie op deze website, of als gevolg van telefonische consulten. Op deze site treft u een aantal links aan naar andere websites. Mijnduurzamewoning.nl is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die websites, bedrijven, of werknemers van deze bedrijven, omgaan met uw (persoons)gegevens.

Reclame en sponsoring

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate marketing en reclame voor derden. Voor deze content heeft Mijnduurzamewoning.nl een vergoeding ontvangen of maken we kans op een vergoeding (affiliate links) of hebben we een korting ontvangen. Mocht de informatie met betrekking tot affiliate marketing en reclame op onze website niet juist zijn, dan is de bron (affiliate partij) leidend. Soms veranderen affiliate partners aanbiedingen, voorwaarde, of offertes en kan het zijn dat Mijnduurzamewoning.nl verouderde informatie toont. In dit geval is Mijnduurzamewoning.nl nooit aansprakelijk voor de verouderde informatie die word getoond, en nooit aansprakelijk voor veranderingen in offertes van, of gemaakt afspraken tussen, de website gebruiker en deze affiliatie partners .