Over ons

Op Mijnduurzamewoning.nl kan je terecht om je woning te verduurzamen. Maar wie zijn wij eigenlijk? Hoe proberen wij jou te helpen bij het verduurzamen van je huis of bedrijf? Met welke bedrijven en partners werken wij samen en hoe verdienen wij ons geld? Hieronder beantwoorden wij deze vragen zodat je een beter beeld krijgt van Mijnduurzamewoning en haar diensten.

Wie zijn wij?

Mijnduurzamewoning.nl is onderdeel van Auto-VS B.V. Wij vergelijken transparant, overzichtelijk en makkelijk. Of het nu gaat om elektrisch rijden, een duurzame parkeerplek voor tijdens je vakantie of het plaatsen van een warmtepomp, wij helpen je de beste optie te vinden die past bij jouw persoonlijke situatie of budget. Zo bespaar je tijd, geld en draag je bij aan een betere duurzame wereld.

De weg naar een duurzame woning

Een woning verduurzamen zorgt voor lagere kosten, maar het vraagt ook een initiële investering. Sommige investeringen zijn snel terugverdiend, andere mogelijk wat minder snel. Wat pak je dan als eerst aan? Welke subsidies zijn er beschikbaar? Hoe hoog is de subsidie en wat is de verwachte besparing? Wij helpen je bij het opzetten van jouW ideale duurzaamheidsheidstraject. Daarbij matchen we je meteen aan de juiste uitvoerders. Noem het een duurzaamheidsdate zodat je de beste partner vindt voor de uitvoering!

Mijnduurzamewoning.nl helpt je met uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden, een overkoepelend advies of hulp bij de selectie van de juiste duurzaamheidspartner.

About 1

Hoe wij helpen?

...
Informatie

Energie besparen in huis hoeft niet moeilijk te zijn, maar elke situatie is anders. Wij voorzien je van transparante informatie over jouw verduurzamingsproject. Bereken je besparingen, en de positieve impact op de wereld. Gasvrij maakt de wereld blij!

...
Advies

Wil jij aan de slag met verduurzamen of energie besparen en wil je hier graag bij geholpen worden? Onze duurzaamheidspartners helpen je op weg met een transparant advies.

...
Uitvoering

Weet jij welk bedrijf het beste aansluit bij jouw situatie? Op basis van prijs, kwaliteit en klanttevredenheid ontvang je één offerte van erkende duurzame uitvoerders.

Het beste bedrijf voor jouw klus

Een woning of bedrijf verduurzamen is erg populair. Hoge energieprijzen en verschillende subsidiemaatregelen vanuit de overheid hebben ervoor gezorgd dat er steeds meer wordt geïnvesteerd in duurzame maatregelen.

Selectie installateurs

Maar hoe weet jij welk bedrijf het beste is voor jouw klus? Welk bedrijf is wanneer beschikbaar, heeft veel ervaring met jouw type klus en heeft uiteraard een scherpe prijs? Door jouw persoonlijke wensen en woningtype in kaart te brengen gaan wij op zoek naar de beste match.

Wij selecteren onze installateurs op basis van:

Prijs
Kwaliteit
Locatie
Lokale beschikbaarheid
Klanttevredenheid
Service
About 1

Ons verdienmodel

Wij bieden al onze informatie en advies gratis aan bezoekers aan.

Om een goede match te maken voor onze klanten werken wij met een groot netwerk aan installateurs, experts en uitvoerders. Deze partners betalen ons niet om op ons platform gepromoot te worden of geselecteerd te worden als beste bedrijf. Pas wanneer u via Mijnduurzamewoning.nl een offerte accepteert, ontvangen wij hiervoor eenmalige vergoeding. Dit stelt ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren en ook ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Contact

Heb je vragen of ontvang je graag advies over het verduurzamen van je woning? Je kunt ons op werkdagen tussen 10:00 uur en 17:00 uur telefonisch bereiken op 050 - 20 03 066 . Liever mailen? Stuur je vraag per e-mail naar info@mijnduurzamewoning.nl.

About 1