Spring naar inhoud

Wie zijn wij?

Energie besparen zit in onze genen. Onze missie is huis-  en bedrijfseigenaren van gedegen advies voorzien, zodat u de juiste keuzes maakt. In 2050 Nederland energie neutraal? Daar zetten wij ons volledig voor in. We zijn er van overtuigd dat iedereen graag zijn steentje bijdraagt aan het milieu en tegelijkertijd geld kan en wil besparen op de energienota. Wij brengen duurzaam advies naar u toe!

Ons duurzaamheidsteam

Het team van mijnduurzamewoning.nl geeft u advies op maat op weg naar een duurzame woning of bedrijf. Dat kan met een duurzame QuickScan van uw woning. Onze adviseurs geven u in een persoonlijk gesprek bij u thuis, advies over duurzame opties voor uw woning. U krijgt van ons een overzichtelijk rapport met verschillende stappen om uw woning richting energieneutraal te brengen.

Advies en uitvoering

Naast duurzaam advies kunt u vrijblijvend gebruik maken van onze partners en vakbedrijven voor de uitvoering en installatie. Ons landelijke netwerk van partners bestaat uit goed aangeschreven en betrouwbare installatie- en bouwbedrijven met veel ervaring op het gebied van duurzaamheid.

Mijnduurzamewoning in het nieuws!

Binnen ons team zijn we altijd bezig met nieuwe duurzame producten, energiebesparende projecten en het delen van onze visie. Graag nemen wij de tijd om voorlichting te geven over duurzame woningen en energie besparende maatregelen. Hier volgt een overzicht van nieuws items:

 

 

Disclaimer